Questions
Sanjob
Twitter
Facebook
Instagram
Telegram
...
Sign in
Home
>
ویزا
Viewed 43 times 0 Answers
0
آیا رشته های که به صورت پارت تایم هست و در مقطع ارشد رو گرفتن ویزا تاثیر دار؟ یعنی احتمال ریجکتی دار یا فرقی نمکین؟
2021-09-29 02:40:00
Canada
ویزا
#در مقطع ارشد
0
Votes
0
Answers
43
Views
Similar Question:
#در مقطع ارشد
من افراد زیادی دیدم الان مثلا دارن دکترا میخونن بعد میرن برای ارشد مجدد خارج اپلای میکنن من حالا سوالم اینه به نظرتون بهترین موقع برای اپلای کردن برای کانادا در مقطع ارشد هست یا دکترا کدومش بهتره برای هم پذیرش هم گرفتن فاند؟؟؟
2021-08-31 14:19:00
#Canada
[در مقطع ارشد]
ویزا
0
Votes
0
Answers
45
Views
وقت همگی خوشان اینجا کسی هست که در خصوص پذیرش تحصیلی افراد ناشنوا در مقطع ارشد اطلاعات داشته باشه ؟! من به خاطر آزمون زبان هنوز تکلیفم مشخص نیست حتی اساتید آزمون های دولینگو هم اطلاع ندارن وضعیت افرادی مثل من چطور میشه برای امتحان زبان
2021-09-14 04:40:00
#Canada
[در مقطع ارشد]
ویزا
0
Votes
0
Answers
43
Views
، کسی هست که با تغییر رشته در مقطع ارشد پذیرش گرفته باشه نمونه SOP یا motivation letter میخواستم????
2021-09-16 05:00:00
#Canada
[در مقطع ارشد]
ویزا
0
Votes
0
Answers
44
Views
آیا برای ویزای تحصیلی برای اکسپت از دانشگاه برای مقطع لیسانس به فوق لیسانس برای همه ی یونیورستی ها نیاز بهrecommendation letter از استادای تو ایرانمون هست؟ خیلی ذهنمو درگیر کرده
2021-08-28 19:05:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
50
Views
من فوق لیسانس دارم اما رشته های که انتخاب کردم مدرکش post baccalauréat و graduate diploma هست البته شرط دانشگاه این هست که مدرک مهندسی برای ورود به این رشته ها داشته باشم حال فدرال بخاطر اینکه من مدرک فوق لیسانس دارم به این مدارک ویزای تحصیلی میده؟
2021-09-30 11:54:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
41
Views
دانشگاه های که ریسک کنی تو ویزا نشدن دارن و میشه معرفی کنید؟؟
2021-09-23 17:03:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
44
Views
اگر امکان داره من را راهنمایی نمایید در client information وقتی مدارک ترجمه شده را اسکن میکنید تعدادی از میگن ترجمه انگلیسی با کپی مدرک که توسط مترجم برابر اصل شده ی دیگر میگن ترجمه انگلیسی با اصل مدرک که رنگی هست سوال دیگر که من دارم این سربرگ مترجم که به صورت یک صفحه فارسی روی ترجمه هست و تمبر خورد ایا لازمه اسکن بشه برای اینکه برای هر ترجمه وجود دارد و حجم فایل را زیاد میکنه لطفا راهنمایی نمایید ممنونم
2021-09-07 03:03:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
47
Views
من و دوست دخترم میخوایم برای کانادا اقدام کنیم ایشون هم با قراره ویزای دانشجویی بگیرن به نظرتون نیازه ازدواج کنیم یا به صورت پارتنر ممکنه که اکسپت بشیم ؟
2021-09-23 07:36:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
45
Views
، چندتا سوال داشتم در مورد گواهی سابقه کار، ممنون میشم راهنمایی کنید: ۱) در گواهی کار شرکت های قبلی(که چند سال پیش کار میکردیم) هم باید میزان حقوق ذکر بشه؟ یا دیگه نیازی نیست؟ ۲ ) ۳ تا فیش آخر حقوقی هم برای کلیه ی شرکت ها هستش یا فقط شرکت آخر؟ ۳ ) کار در حین تحصیل (لیسانس یا ارشد) رو باید پارت تایم زد؟ چند ساعت در هفته؟
2021-09-01 11:00:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
44
Views
ی که PGWP گرفتند ممنون میشم راهنمایی کنند من یک ماه پیش اپلای کردم برای PGWP و از همون یک ماه پیش هم در ناک A مشغول کار فول تایم هستم با توجه به اینکه زمان بررسی پرونده های WP در حال حاضر بیش از ۸۰ روز میکشه، میخواستم بدونم که آیا با همون نامه Confirmation که برای PGWP خودم گرفتم بهمراه نامه جاب آفر و سه تا pay stub میتونم برای تمدید OWP همسرم اقدام کنم؟ چون اگه بخوام منتظر اومدن ورک پرمیت خودم بمونم ورک پرمیت فعلی همسرم منقضی میشه.
2021-08-31 09:10:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
43
Views
وقت همه بخیر من پذیرش از یکی از دانشگاه های کانادا رو گرفتم واسه ترم زمستون الان واسه ویزا که میخوام اقدام کنم گویا از الان باید مدارکم رو سابمیت کنم اما من پولم دلار هست و دارم کم کم نقد میکنم و واریز میکنم به حسابم حالا واسه تمکن مالی پرینت چهار ماهه بخوام بگیرم اما فقط ماه اخر این همه پول به حسابم واریز شده شک برانگیز نیست؟ بهتره دیفر کنم یا با همین نامه تمکن مالی اقدام کنم؟
2021-08-29 11:58:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
65
Views
Ask a Question
Tags
Category
Montreal